Katrancı koyu Fethiye

Katrancı Koyu, Fethiye'ye 16km. mesafededir. Burası orman içi kamp alanıdır. Burada konaklayanlar çadır kurarak farklı bir tatil yapmaktadırlar. Buraya gelenler genellikle 20-25 senedir aynı kişilerdir. Doğası ve deniziyle gelenleri kendine hayran bırakıyor.


Katrancı Koyu Fethiye karayoluna sadece 1km. mesafededir. Karayolundan gelenler için balkon şeklinde cep yapılmıştır. Buradan gelip geçenler arabalarını ceplere park edip eşsiz güzelliği doyasıya seyretmektedirler.

Katrancı Koyu'nda konakla çadırlarla yapılmaktadır. Ayrıca karavanı olanlar içinde ideal bir kamp alanıdır. Burada tatil yapan tatilciler yemek içme işini kendilerini yapmaktadırlar. Yarım saat arayla kamptan Fethiye'ye servis kalkmaktadır. İhtiyaçlarını bu şekilde temin etmektedirler. Özellikle akşa saatlerinde deniz kenarına kurulan sofralarla keyifli sohbetler eşliğinde neşeli akşam yemekleri yenmektedir. Ayrıca burada restorant, kafe ve bakkal gibi tesisler de vardır. Oldukça uygun fiyatlara buradan da yemek yiyebilirsiniz. Kamp içinde gece 1'e kadar açık olan disko, gündüz çocuklar için atari salonları da bulunmaktadır. Çamaşırhane ve bulaşıkhane gibi yerlerde vardır.

Kamp içinde çadır yeri ücretleri günlük 6tl. olup ekstra 2 tl.de elektrik ücreti alınmaktadır. Çadırı olmayanlara çadır kiralanmaktadır. Çadır içinde minibar, yorgan, çarşaf gibi ihtiyaçlarda temin edilmektedir.

Katrancı Koyu'nda sezon Haziran başı başlayıp Eylül sonuna kadar devam etmektedir. Etrafı ormanla kaplı olduğundan tertemiz havasıyla sizi dinlendiriyor. Kamp içinde 6 güvenlik görevlisi çalışmaktadır. Katrancı Koyu'nun denizi çakıl ve sığdır. Fethiye bölgesinde erken rezervasyon yaparak tatilinizde bu bölgedeki yerleri görebilirsiniz.