Erken rezervasyon ile Fethiye- Kekova mavi yolculuk turları


Fethiye- Kekova mavi yolculuk turlarına katılan tatilciler denizin, güneşin ve dinlenmenin yanında tarihle de buluşma, tanışma ve öğrenme fırsatını da yakalamaktadır. Doğanın bizlere bahşettiği mükemmel ve kusursuz güzelliğini yakından görme imkanı sağlayan turla unutamayacağınız bir tatil imkanı sizleri beklemektedir.


Mavi yolculuk turumuzun ilk günü Fethiye Limanında bulunan teknemize yerleşip geceyi burada geçirmek olacaktır.

İkinci gün kahvaltı sonrası Fethiye Yarımadasında bulunan koylara gidilir. Öğle yemeği sonrası Kelebekler Vadisi ve Ölüdeniz'e yüzme molası verilir. Akşam yemeği ve konaklama için St. Nikolas Adasına gidilir. Tercih ederseniz buradaki harabeleri gezebilirsiniz.

Üçüncü gün Kaş Yeşilköy Koyuna gidilir. Kaş'taki koylar gezilir ve tekrar Yeşilköy Koyuna dönülür.

Dördüncü gün rotamızı Kekova'ya çevirip Kekova Batık Şehri'ne yakın bir mesafeden geçerek tarihi kalıntıları görme şansını yakalıyoruz. Burada demir attıktan sonra adaya çıkıp gezinti yapabilir tarihi daha da yakından görebilirsiniz.

Beşinci gün Kaleköy'e demir atarak Kekova'nın manzarasını karşıdan seyretme imkanı sağlıyoruz. Burada ayrıca Likya Kaya Mezarlarını görebilirsiniz. Üçağız yakınlarında bir koya demir atıp gece konaklama yapıyoruz.

Altıncı gün Bayındır Limanına demir atıyoruz. Yüzme molası sonrası rotamızı balıkçı kasabası olan Kalkan'a hareket ediyoruz. Patara'ya da yakın olan belde de isterseniz Kaputaj Plajına giderek keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kalkan içinde vakit geçirip Likya antik şehri xanthos'u görebilirsiniz.

Yedinci gün Çamlı Burun'a gidilmektedir. Geceyi geçirmek için Batıkkaya Koyuna gidilir.

Sekizinci gün Fethiye Limamnına giriş yaypıp. Kahvaltı sonrası tekneden ayrılış.

Fethiye- Kekova mavi yolculuk turları erken rezervasyon yaptırarak uygun fiyatlara getirebilirsiniz. Tur firmalarının sitelerinden rezervasyon imkanları mevcuttur.