Marmaris,Hisarönü,Datça - Marmaris mavi yolculuk turu

Marmaris'ten başlayıp Hisarönü, Datça ve tekrar Marmaris'te son bulan Ege'nin Akdeniz'le birleştiği o eşsiz güzellikteki koyları, masmavi denizi, yemyeşil ormanlarıyla ünlü yerlerini detaylı göre imkanı sağlayan mavi yolculuk turları sizlere unutamayacağınız tatil imkanı sunmaktadır.

Mavi yolculuk turları Nisan ayında başlayıp Eylül ayına kadar devam etmektedir. Marmaris- Hisarönü- Datça- Marmaris mavi yolculuk turu 8 gün sürmektedir. Mavi yolculuk ücreti aya göre değişmektedir. Ücretler kişi başı tam pansiyon olarak değerlenmiştir.


Turun ilk günü tekneye gelerek çalışanlar tarafından yerleştirilmektedir. Hazırlıklar sonrası Marmaris limanında geceleyeceksiniz.

İkinci gün sabah ilk durak olarak Kadırga'ya gelerek yüzme ve öğle yemeği molası vermektir.Daha sonra bozulmamış doğasıyla sizi kendine hayran bıraktıracak olan Gebe Kilisesi koyuna gidilmektedir. Gece burada kalınacaktır.

Üçüncü gün kahvaltı sonrası Serçe Koyuna hareket edilmektedir. Yüzme ve öğle yemeği burada yenildikten sonra Bozukkale Koyuna gidilmektedir. Burada karaya çıkıp harabeler arasında gezebilirsiniz. Gece bu koyda geçirilmektedir.

Dördüncü gün Yunan adası Symi'ye yakın bir mesafeden geçerek Datça yakınlarından Kargı Koyuna ulaşılır. Buradan geceyi geçirmek için Datça limanına giriş yapılır.

Beşinci gün Datça Limanından ayrılarak yaklaşık 2,5 saatlik bir yolculuktan sonra Dişlice Adasına geçip Bencik'e ulaşılır. Buradan Selimiye yakınlarına gelerek gece konaklama yapılır.

Altıncı gün Korsa Koyuna geçerek öğle yemeği yenir.Kumluburun Koyuna geçerek gece burada geçirilir.

Yedinci gün Kumlubük Koyuna geçilerek Akşam üzeri Marmaris Limanına ulaşılır. Gece burada geçirilir.

Sekizinci gün sabah kahvaltısından sonra tekneden yolcularımız ayrılırlar.